Squash liga
Bemutatkozás, videó
Áraink

Hírek

Szezonzáró versenyek

2020-05-29

A squash mentes hónapok után szeretnénk edzésre motiválni a leglelkesebb squash játékosokat. Készüljetek a következő versenyekre!
2020. június 20. 10-15 TOP 8 B - TOP 8 C kategóriás verseny (versenykiírás)
2020. június 20. 15-19 TOP 16 Amatőr verseny (versenykiírás)
Helyszín: City Squash Club, 1022. Bp. Marczibányi tér 13.
A versenyek részletei, információk a versenykiírásokban. 

Nyári tábor, juniorok!

2020-05-25

A City Squash Club 2020. júniustól újra indítja squash tanfolyamait, junior edzéseit, melyet a nyári squash tábor követ majd. Kérjük minél előbb jelezzétek részvételi szándékotokat, mivel a járványhelyzet miatt csak korlátozott létszámot tudunk fogadni. 

Nyitás május 11. hétfő

2020-05-04

Kedves Vendégeink! Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy május 11.-én hétfőn 7 órakor újra kinyitunk. A sportolás az egész országban már megengedett, biztosan mindannyiunknak jót is fog tenni testileg, lelkileg egyaránt. A bezárás alatt mindent teljesen átfertőtlenítettünk, squash pályák falait letisztítottuk, kisebb javításokat végeztünk. 
Szolgáltatásainkat hétfőtől mindenki a saját felelősségére veheti igénybe. Kérjük csak az jöjjön, aki teljesen egészséges! Vigyázzunk egymásra, tartsuk be az alapvető járványügyi elővigyázatosságokat, amihez már az elmúlt hónapokban hozzászoktunk!
A squash és fitness bérletek lejárási idejét két hónappal meghosszabbítjuk. A squash pályáink online egy hétre előre már foglalhatók valamint telefonon nyitásig Böhm Gabriella clubvezetőnél. (20/9831444) Egyéb kérés, kérdés esetén is ezen a számon lehet érdeklődni, információt kérni. 
Reméljük a City Squash & Fitness Club hamar megtelik sportélettel, folytatódhatnak az egyéni squash és fitness edzések, squash liga, TRX. Edzőink, recepciósaink, vezetőség készen áll a megnyitásra, várunk szeretettel!

Határozatlan időre bezárunk

2020-03-17

Ezúton tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a koronavírus járvány miatt a City Squash Club 2020. március 18.-án szerdán 15 órakor határozatlan időre bezárni kényszerül. Az érvényes squash és fitness bérletek lejárati idejét természetesen a bezárt napokkal meghosszabbítjuk, így senkinek nem vész el alkalma, a nyitás után fel tudja használni. Ahogy a járványügyi helyzet engedi azonnal újranyitjuk a klubot és folytatjuk tevékenységeinket. A bezárás alatt a következő telefonszámon vagyunk elérhetőek: Böhm Gabriella 20/9831444. Vigyázzunk mindannyian az egészségünkre és maradjunk otthon!

Korona vírus járvány

2020-03-12

A kormány járvánnyal kapcsolatban hozott intézkedései a City Squash Club mindennapi működését nem befolyásolják. Változatlan nyitva tartással és a higiéniai előírások betartásával várjuk vendégeinket. Kérjük mindenki vegye figyelembe az óvintézkedéseket, mosson gyakran kezet, ne igyon egymás poharából és ha beteg, náthás, köhög, folyik az orra inkább maradjon otthon. Próbálunk mindent megtenni vendégeink egészsége érdekében, de ha valakinek észrevétele van, jelezze a recepción! Köszönjük az együttműködést!. 

Oxo Holdings Utánpótlás OB

2020-03-04

A korona vírus járvány intézkedéseit betartva a verseny későbbi időpontban kerül megrendezésre!

2020. versenyek

2020-01-06

A City Squash Club 2020. I. félévében a következő squash versenyeket, rendezvényeket szervezi, melyekre várjuk a jelentkezőket:
2020. január 6. Budapest Squash Liga 61. kör
2020. január 19. Squash Workshop Szalai Nórival
2020. február 8. Országos Utánpótlás Ranglistaverseny (versenykiírás)(sorsolás)
2020. március 2. Budapest Squash Liga 62. kör
2020. március 21. OXO Holdings Országos Utánpótlás Bajnokság  ELMARAD
2020. április 4. WHC Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság ELMARAD
2020. április 18. MNB házibajnokság
2020. április 25-26 Országos Diákbajnokság a Henkel támogatásával
2020. május 4. Budapest Squash Liga 63. kör

Tanfolyam minden hétfőn és szerdán 15-16 és 16-17
Csoportos edzések Szalai Nórival vasárnaponként
További információ: Böhm Gabriella 20/9831444

Online pályafoglalás

2020-01-15

Kedves Vendégeink! 
A City Squash Club online pályafoglalási rendszerrel rendelkezik. A jobb felső sarokban a pályafoglalásra kattintva láthatók szabad squash pályáink egy hétre előre. Kérjük használják az oldalt, nézzék ki mikor van szabad pálya és hívják a recepciót vagy ha van már regisztrációjuk saját maguk is foglalhatnak. A regisztrációt személyesen a recepción lehet kérni. A pályát legkésőbb 24 órával korábban lehet lemondani, ellenkező esetben ha már nem tudjuk értékesíteni, a későn lemondott pálya térítendő. Kérjük csak abban az esetben foglaljanak, ha elfogadják a pályafoglalás szabályait. Köszönjük ha megkönnyítik a recepció munkáját!

Utánpótlás verseny

2020-02-10

Az elmúlt szombaton a City Squash Klubban rendezték meg a junior ranglista verseny soron következő fordulóját. A magas fejlődő létszám miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy délelőtt mind a négy pályán a kezdő játékosoké lesz a főszerep.Korosztályonként három csoportba osztottuk őket és így mindenkinek biztosítva lett volna legalább 8-9 meccs.Egy-egy szetteket játszva 11 pontig, piros labdával volt a kiírás, nagyjából 5 perces időrenddel. Nos, lássuk be ez nem teljesen alakult úgy, ahogy terveztem.
A mérkőzések hangulatával és a lelkesedéssel nem is volt gond, de sajnos, illetve hála Istennek a mérkőzések hosszabbra nyúltak, mint gondoltam. Egy óra magasságában abba kellett hagyatnom a fejlődő részét a napnak, mert akkorra már a haladók versenyének kellett kezdődnie, nekik így is fél 7-re voltak kiírva az utolsó körös meccseik. Ennek ellenére senki sem bánkódott, mert mindenki egy emlékéremmel, és egy élménnyel lett gazdagabb, és remélem, találkozunk velünk a következő junior versenyen is. Mi több egy-két gyerek neve remélem a haladók között is feltűnik a jövőben. Ami a haladókat illeti öt kategóriában mérték össze tudásukat. A legkisebbeknél U11-ben Lőrinczi Ákos, Koralovszki Mór, Pap Gábor lett a sorrend. 
A 13-ban  Czakó Vince, /aki még csak U11-es lenne/ Jámbor Ákos, és Kárai Botond /ő is U11-es/ a dobogó.
A 17-es fiuknál volt a legnépesebb a mezőny, Jeszenszki Zoltán szettet sem bukott, jogos az arany. Csapattársa Szabó Kende az ezüst és ugyancsak klubtársa Komlódi Regő a bronz.
A 19-es fiúknál Takács Benedek, Nagy Simon és Szebeni Péter lett a végső sorrend.
A 13-as lányoknál Juhász Nóra megérdemelten lett az első, Bednár Kata a második és Szűcs Bogi a harmadik.
Bízom benne, hogy a haladók legközelebb magasabb létszámban képviseltetik magukat a következő versenyen.
A fejlődő játékosoknál pedig át kell gondolni egy kicsit a lebonyolítási rendszert, ha továbbra is marad ez a magas indulói létszám. Márpedig reméljük, még emelkedni is fog. Farkas János főbíró beszámolója

Ünnepi nyitva tartás

2019-12-11

A City Squash Club karácsonyi és újévi nyitva tartása a következő:
2019. december 24-25 ZÁRVA
2019. december 26. 9-20
2019. december 31. 7-18
2020. január 1. ZÁRVA
A többi napon a szokásos nyitva tartás serint.
Nagyon kellemes ünnepeket és sportsikerekben gazdag újévet kívánunk!

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas