Schwarzkopf Diákbajnokság 2018

2018-02-15

Hétvégén a City Squash Clubban rendezzük az idei Országos Diákbajnokságot szombaton U11, U15, U19, vasárnap U9, U13, U17-es leány és fiú kategóriákban. A City Squash Club 10 junior versenyzővel képviselteti magát. A Henkel jóvoltából a győztesek értékes ajándékcsomagot nyernek, valamint minden induló kap Schwarzkopf illatszereket. Az összdíjazás több mint 200.000.-Ft. A büfében finom Portioli kávéval, házi szendvicsekkel és süteménnyel valamint palacsintával készülünk. Várjuk a versenyzőket, kísérőket és érdeklődőket, színvonalas mérkőzésekre van kilátás. (sorsolás a www.squash.hu versenynaptárában) Eredmények, fotók és beszámoló Facebook oldalunkon. 

Squash pályabérlet áremelés

2018-01-31

2018. február 1.-től a City Squash Club squash pályabérleti árai 8-10 %-kal emelkednek. A pontos ártáblázatot a squash menüpontunkban lehet megtekinteni. Köszönjük a megértést!

 

Junior versennyel kezdődött a 2018-as év

2018-01-07

Farkas János főbíró beszámolója:
Az elmúlt hétvégén rendeztük meg Budapesten a City Squash Clubban a junior körverseny idei első fordulóját. Egy helyen és egy időben léptek pályára a kezdő és a haladó ifjú fallabdások. Bevallom öröm volt nézni a sok kis apró palántát, milyen lelkesedéssel vetették be magukat a küzdelembe. Ennél már csak volt nagyobb boldogság számomra, mikor egy percen belül hárman kérdezték meg mikor kerülnek újra a pályára,!? . - de keményen álltam a sarat és egy egy zserbóért mindig ki lehetett belőlem szedni a választ. Fogyókúrámnak ezennel sikerült véget vetnetek -Köszönöm. Itt csakúgy mint az előző fordulóban, mindenki kapott egy emlékplakettet, megköszönve az indulást a versenyen Körülbelül 25 kezdő játékos volt 4 katagóriában. (tovább a főcímre kattintva)

 

Ünnepi nyitva tartás

2017-12-18

2017. december 24-25 ZÁRVA
2017. december 26. kedd 9-20
2017. december 31. vasárnap 8-18
2018. január 1. ZÁRVA

A többi napon a szokásos nyitva tartásnak megfelelően.

A munkaszüneti napok alatt a squash egész nap 2.500.-Ft/óra

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SPORTOS ÚJÉVET KÍVÁNUNK!

Összevont Ranglista Verseny beszámoló

2017-12-04

Maratoni hétvégén dőlt el a helyezések sorsa a hétvégi összevont ranglista versenyen a City Squash Clubban. 106 induló mérte össze tudását a két nap alatt 5 kategóriában. Szombaton a B kategóriában Dévald Péter 1 szettet bukva magabistosan nyerte a versenyt. Rózsa Barnabás Krasznai Gábor ellen tudott fordítani az elődöntőben és szerezte meg az ezüstérmet, 3. Konfár Tamás lett.
A D kategóriában Sziládi Sándor, Bencsik Zoltán és Papp Krisztián állhatott a dobogóra.
Vasárnap a hölgyeknél Chukwu Hannah és Farkas Fatime elődöntője hozta a legnagyobb csatát, Hannah meccslabdák hárításával tudott győzni és a döntőben Guti Judit ellen is felülkerekedett. 
A C kategóriában a City Squash Club indulói Simon Dániel ezüst és Pásztor Gergely bronzérmet szerzett, mindketten a győztes Nándori Leventétől szenvedtek vereséget. 
A legjobbaknál az esélyes Farkas Balázs nyerte a gyönyörű kerámia tálat. A döntőben a nagyon motivált Gubi Ramon ellen győzőtt, harmadik Cséffalvay Dániel lett. Sajnos Sebők Benedek betegség miatt a 4 közé kerülés után feladni kényszerült a további játékot.
Örülünk, hogy így összejött a hazai mezőny a hétvégén. Magas színvonalú mérkőzéseket láthattunk minden kategóriában. Tóth Béla főbíró határozottan vezette végig a táblákat. Az egészségügyi szolgálatnak szerencsére most nem volt dolga. Gratulálunk minden indulónak és külön a helyezetteknek! 

Összevont Ranglista Verseny

2017-11-27

2017. december 2-3 hétvégén rendezzük a szezon II. Összevont Ranglista Versenyét. Szombaton a férfi B és D kategóriába várjuk a nevezőket, vasárnap a hölgyek és a férfi A és C játékosok mérhetik össze tudásukat. Versenykiírás itt! Minden indulót, szurkolót nagy szeretettel várunk!

Decathlon Magyar Kupa 2017 eredmények

2017-11-19

Sporthírek összefoglaló:
https://drive.google.com/open?id=1575cshg_4bSQ6dORxwyVexPR5oJ8quXc

A sportág történetében 25. alkalommal került megrendezésre a Magyar Kupa csapatbajnokság a Decathlon támogatásával. A verseny idén is hosszúra sikerült, nagy csatákat, izgalmas labdameneteket láthatott a kilátogató közönség. Minden pályán hivatalos bírók vezették a mérkőzéseket, ezúton is köszönjük határozott, profi munkájukat. Délelőtt az M4 Sport forgatott a versenyről és készített interjúkat, mely november 25.-én délelőtt a Szabadidő Magazinban kerül adásba, délután a döntők alatt pedig a Sport1 volt jelen Kaplár F József jóvoltából. Az összefoglaló folyamatosan megtekinthető a verseny másnapján vasárnap a SportM hírműsorában. 
A hölgyeknél a Top Challenge lett a bajnok, a döntőben 2/1 arányban győzte le a tatabányai Squashberek csapatát. Bronzmeccset a Budaörsi LE nyerte a BSA ellen szintén 2/1-re. A férfiaknál a Viktor BLE Griff lett a győztes, miután a fináléban Boros Dávid 0/2-ről fordított Kamocsai Beni ellen, majd 1-1-nél Kispéter Ádám 3/2 arányban győzte le Dévald Tamást, így a Squashberek még egy ezüstérmet szerzett. A harmadik helyért a Colosseum Luxus Se a CSC junior csapatát verte 3/0 arányban. Gratulálunk minden csapatnak! Facebook oldalunkon idén is keressük a legtrendibb csapatot, a versenyről készült fényképek is megtalálhatók, valamint visszanézhető egész napos László Imre riportjaival szinesített élő közvetítésünk. 
Végeredmény:
Nők:
1. Top Challenge (Szombati Edina, Kiss- Máté Csenge, Udvardi Leonóra, Termel Katalin
2. Squashberek (Farkas Fatime, Chukwu Hannah, Róth Eszter, Harmath Eszter, Szabó Mercédesz
3. Budaörsi LE (Csókási Eszter, Pocsaji Anita, Erdei Éva, Tolonics-Magony Melinda)
4. BSA (Hernold Fruzsina, Filyó Borbála, Ludvig Zsófi)
Férfiak:
1. Viktor BLE Griff (Boros Dávid, Kőmíves Balázs, Kispéter Ádám, Szűts Dániel, Tóth Miklós, Lőrinczi Balázs)
2. Squashberek (Kamocsai Bendegúz, Dévald Péter, Dévald Tamás, Farkas János)
3. Colosseum Luxus Se (Szabóky Márton, Gubi Ramon, Reiser Dávid, Tomcsányi Tibor)
4. City Squash Club junior (Pásztor Gergely, Takács Gergő, Vas Márk, Szabó-Temple Marcell, Karlinger Levente)

Decathlon Magyar Kupa 2017

2017-10-25

Elkészült a sorsolás, időrend: ITT

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas