Összevont Ranglista Verseny beszámoló


Maratoni hétvégén dőlt el a helyezések sorsa a hétvégi összevont ranglista versenyen a City Squash Clubban. 106 induló mérte össze tudását a két nap alatt 5 kategóriában. Szombaton a B kategóriában Dévald Péter 1 szettet bukva magabistosan nyerte a versenyt. Rózsa Barnabás Krasznai Gábor ellen tudott fordítani az elődöntőben és szerezte meg az ezüstérmet, 3. Konfár Tamás lett.
A D kategóriában Sziládi Sándor, Bencsik Zoltán és Papp Krisztián állhatott a dobogóra.
Vasárnap a hölgyeknél Chukwu Hannah és Farkas Fatime elődöntője hozta a legnagyobb csatát, Hannah meccslabdák hárításával tudott győzni és a döntőben Guti Judit ellen is felülkerekedett. 
A C kategóriában a City Squash Club indulói Simon Dániel ezüst és Pásztor Gergely bronzérmet szerzett, mindketten a győztes Nándori Leventétől szenvedtek vereséget. 
A legjobbaknál az esélyes Farkas Balázs nyerte a gyönyörű kerámia tálat. A döntőben a nagyon motivált Gubi Ramon ellen győzőtt, harmadik Cséffalvay Dániel lett. Sajnos Sebők Benedek betegség miatt a 4 közé kerülés után feladni kényszerült a további játékot.
Örülünk, hogy így összejött a hazai mezőny a hétvégén. Magas színvonalú mérkőzéseket láthattunk minden kategóriában. Tóth Béla főbíró határozottan vezette végig a táblákat. Az egészségügyi szolgálatnak szerencsére most nem volt dolga. Gratulálunk minden indulónak és külön a helyezetteknek! 

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas