Junior versennyel kezdődött a 2018-as év


Farkas János főbíró beszámolója:
Az elmúlt hétvégén rendeztük meg Budapesten a City Squash Clubban a junior körverseny idei első fordulóját. Egy helyen és egy időben léptek pályára a kezdő és a haladó ifjú fallabdások. Bevallom öröm volt nézni a sok kis apró palántát, milyen lelkesedéssel vetették be magukat a küzdelembe. Ennél már csak volt nagyobb boldogság számomra, mikor egy percen belül hárman kérdezték meg mikor kerülnek újra a pályára,!? . - de keményen álltam a sarat és egy egy zserbóért mindig ki lehetett belőlem szedni a választ. Fogyókúrámnak ezennel sikerült véget vetnetek -Köszönöm. Itt csakúgy mint az előző fordulóban, mindenki kapott egy emlékplakettet, megköszönve az indulást a versenyen Körülbelül 25 kezdő játékos volt 4 katagóriában. (tovább a főcímre kattintva)

 

A haladók között 5 kategóriában hirdettünk eredményt,és igen komoly mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi.
A lányoknál az első két kiemelt Chukwu Hannah és Laskai Vanda végzet az első és második helyen ,míg a kis döntőt Harmath Eszter nyerte Rózsa Emma ellenében 3/1 re. A legkisebb fiuknál a 13-ban alakul az élmezőny. A Juhász, Sáli, Komlódi, Pikler kvartett ismét megnehezítette egymás dolgát. Színvonalas ,komoly labdamenetekkel tarkított mérkőzéseken ,ezúttal Pikler Csanád lett a bajnok. Második Komlódi Regő ,míg Sáli Barna a harmadik helyen végzett. A 15-ös fiuknál Jeszenszky Zoltán ismét nem talált legyőzőre,. Sárkány László lett a második és Antalffy Marcell a harmadik ebben a kategóriában. A 17-eseknél komoly harc megy a válogatottba kerülésért. Nagy Simon,Simon Dániel, Takács Benedek, Dévald Tamás, Rózsa Barnabás, mind ügyes játékosok. Kiváncsian várom az egymás elleni eredményeiket a közeljövőben is. Most Dévald Tamás- Takács Benedek döntőt láthattunk, 3/1 Tominak. A bronzmeccset pedig Rózsa Barnabás nyerte 3/2 re Simon Dániel ellen .
A legnagyobb fiuknál Kamocsai Bendegúz nyert ,Dévald Péter ellen és Nagy Iván szerezte meg a harmadik helyet . Ő Sági Hunort és Sipos Ádámot verte meg. Összegezve tehát, remek kis versenyen vagyunk túl. Külön köszönet a szervezőnek Bőhm Gabikának és stábjának akik bőszen állták a vendégek rohamait a pult mögött ./mondjuk mikor lányom megérkezett igen megerősödött a nyomás ! Bocs Fati!/
És természetesen az edzőknek szülőknek akik időt és energiát nem kímélve elhozták gyermekeiket ,tanítványaikat erre a versenyre .
 

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas