Decathlon Magyar Kupa eredmények


A nőknél a tatabányai Squashberek, a férfiaknál a címvédő Viktor BLE sikerével ért véget az idei Magyar Kupa. 5 női és 20 férfi csapat lépett pályára. A budapestieken kívül érkeztek csapatok Budaörsről, Tatabányáról, Szegedről, Egerből, Szombathelyről és Debrecenből, tehát az ország minden irányából. A nőknél körmérkőzést, a férfiaknál 16-os táblát bonyolítottunk le, vigaszággal. Minden mérkőzést hivatalos bírók vezettek, sportszerű mérkőzések zajlottak kevés vitával. Minden csapatról készítettünk fotókat, melyeket Facebook oldalunkon lehet lájkolni. A legtöbb kedvelést gyűjtő csapat Oliver csapatpóló díjazásban részesül. A City Squash Club férfi csapata az előkelő 5. helyen végzett.
Ezúton is köszönjük, hogy majdnem a teljes élmezőny megtisztelte a versenyt, sok néző, squash kedvelő is jelen volt, remek hangulat alakult ki.. Köszönjük a bíróknak az egész napos megterhelő munkáját és nem utolsó sorban a Decathlonnak a támogatást, akikre már negyedik éve számíthatunk. Az ajándék Powerade italokat  a Coca Cola ajánlotta fel. Az 1-3 helyezettek gyönyörű kézzel festett érmeket és kupákat vehettek át.
Végeredmény:
Nők:
1. Squashberek (Chukwu Hannah Chinyere, Farkas Fatime, Szűcs Liza)
2. Top Challenge
3. Budaörsi Labda Egylet
4. Sport Elit
5. Egri Squash Se
Férfiak:
1. Viktor BLE (Krajcsák Márk, Szabóky Márton, Kispéter Ádám, Kőmíves Balázs, Lőrinczi Balázs
2. Csé-Team 
3. Squashberek
4. Vidux Tisza Se
5. City Squash Club
Fényképek Facebook oldalunkon és a Galériában. További részletes eredmények: file:///C:/Users/User/Downloads/V%C3%A9geredm%C3%A9ny.pdf

 

 

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas