4. Összevont Ranglistaverseny


A hétvégi 4. Összevont Ranglista Verseny a City Squash Clubban került lebonyolításra. Szombaton B, D, vasárnap női, A és C kategóriákban. Mindkét napon 32 fő lépett pályára, többen mindkét napot bevállalták. A hétvége legeredményesebb játékosa Chukwu Hannah lett, aki szombaton 3. lett a B kategóriában a férfiak között, vasárnap pedig megnyerte a női versenyt. Két érmet nyert a hétvégén Lóczi Attila is, aki a szombati D kategóriás győzelme után, vasárnap C-ben is felállhatott a dobogóra. Simon Dániel első B kategóriás győzelmét szerezte meg kihasználva a hazai pálya előnyeit.
Vasárnap nagyon színvonalas mérkőzéseket hozott már az A kategória első fordulójában, Kamocsai Bendegúz 3/0 arányban győzött Cséffalvay Dániel ellen, majd az elődöntőben Boros Dávidtól kapott ki szoros 3/1-es mérkőzésen. A legnagyobb csatát a döntőben láthattuk, Boros Dávid 2/1-re vezetett Sebők Benedek ellen, de Beni fordított és a döntő játszmában 11/9-re hozta a meccset. A hölgyeknél is látványos döntőt láthattunk Chukwu Hannah és Kiss-Máté Csenge között. Sajnálom, hogy csak kevés junior nevezett a versenyre, összesen heten a két nap alatt és ebből négyen a hölgyek mezőnyében. Hol voltatok fiatalok?
Köszönet a verseny szponzorainak. A győztesek értékes Russell Hopps vagy George Foreman termékeket vehettek át, szombaton a Red Bullos lányok osztogattak energia pótlást a kávét pedig a Portioli biztosította.A versenyen készült fotók a City Squash & Fitness Club Facebook oldalán megtalálhatók.
Végeredmény:
Női: 1. Chukwu Hannah, 2. Kiss-Máté Csenge, 3. Laskai Vanda
Férfi A: 1. Sebők Benedek, 2. Boros Dávid, 3. Kamocsai Bendegúz
Férfi B: 1. Simon Dániel, 2. Kozma András, 3. Chukwu Hannah
Férfi C: 1. Tremmel Gábor, 2. Karnauf Tamás, 3. Lóczy Attila
Férfi D: 1. Lóczy Attila, 2. Engert Attila, 3. Kovács Balázs

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas
Széchenyi 2020



Széchenyi 2020