Nyitás május 11. hétfő


Kedves Vendégeink! Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy május 11.-én hétfőn 7 órakor újra kinyitunk. A sportolás az egész országban már megengedett, biztosan mindannyiunknak jót is fog tenni testileg, lelkileg egyaránt. A bezárás alatt mindent teljesen átfertőtlenítettünk, squash pályák falait letisztítottuk, kisebb javításokat végeztünk. 
Szolgáltatásainkat hétfőtől mindenki a saját felelősségére veheti igénybe. Kérjük csak az jöjjön, aki teljesen egészséges! Vigyázzunk egymásra, tartsuk be az alapvető járványügyi elővigyázatosságokat, amihez már az elmúlt hónapokban hozzászoktunk!
A squash és fitness bérletek lejárási idejét két hónappal meghosszabbítjuk. A squash pályáink online egy hétre előre már foglalhatók valamint telefonon nyitásig Böhm Gabriella clubvezetőnél. (20/9831444) Egyéb kérés, kérdés esetén is ezen a számon lehet érdeklődni, információt kérni. 
Reméljük a City Squash & Fitness Club hamar megtelik sportélettel, folytatódhatnak az egyéni squash és fitness edzések, squash liga, TRX. Edzőink, recepciósaink, vezetőség készen áll a megnyitásra, várunk szeretettel!

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas
Széchenyi 2020



Széchenyi 2020