Barátságos verseny végeredmény


A hétvégén egy karantén utáni barátságos versenyt szerveztünk 3 kategóriában. A versenyzőknek B és C kategóriában két 8-as táblát terveztünk, az amatőrőknek pedig egy 16-os tábla kijátszása volt a cél. Végül a legerősebb táblán 8 helyett csak 6 fő vett részt, de így is 3 mérkőzést tudtak játszani. A senior korú James Hyatt a selejtező táblán megizzasztotta a magyar junior válogatott versenyzőinket, de végül a fiatalok kerültek a legjobb négybe. A döntőben a jobb kondiban érkező Rózsa Barnabás győzött Simon Dániel ellen. A bronzért tatabányai összecsapásban Chukwu Hannah volt a jobb Szebenyi Péter ellen. Végeredmény: 1. Rózsa Barnabás 2. Simon Dániel 3. Chukwu Hannah 4. Szebenyi Péter 5. James Hyatt 6. Ország Péter.
C kategóriában a soproni junior válogatott Sáli Barnabás győzött, a döntőben Karnauf Tamás ellen 0/2-ről fordított. A bronzérmet Balogh Sándor, Sáli Barna edzője szerezte meg.
Végeredmény: 1. Sáli Barnabás 2. Karnauf Tamás 3. Balogh Sándor 4. Weltner László 5. Fekete-Cseri Szilárd 6. Donkó Péter 7. Wiandt András 8. Fodor István
Az amatőrök mezőnye 1 kivétellel a Budapest Squash Liga mezőnyéből állt össze, és a papírforma érvényesült. 1. Gál Péter 2. Jakab Zoltán 3. Benke István 4. Vibostyok Sándor
Jó volt újra verseny hangulatot érezni a klubban. Sok szoros összecsapással izgalmas és sportszerű meccseket láthattunk. Az amatőr kategóriát júliusban és augusztusban megismételjük.  

 

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas