Karácsonyi nyitva tartás


A korábbi évekhez hasonlóan a City Squash Club ünnepi nyitva tartása a következő:
2022. december 24-25 zárva
2022. december 26. 9-18
2022. december 31. 8-18
2023. január 1. zárva

Összefoglaló a címre kattintva!

 

Íme a City Squash Club 2022-es éve összefoglalva:

Januárban az első „A” kategóriás ranglista versenyen 3 versenyzőnk jutott a legjobb 4-közé (1. Püski Lénárd, 2. Simon Dániel, 4. Szabóky Márton lett. Jól indult az év.

Februárban Magyar Kupát rendeztünk a Nissan Centrum és a Jazz TV támogatásával és férfi csapatunk állhatott a dobogó tetejére! (Püski Lénárd, Simon Dániel, Szabóky Márton, Tóth Miklós, Rózsa Barnabás)

Áprilisban 2 év kihagyás után ismét megrendeztük a Corvinus Egyetemmel közösen az Egyetemi Országos Squash Bajnokságot (MEFOB) melyen idén először az egyetemi dolgozók, oktatók is pályára léphettek.
Rá egy hétre rendeztük az Oxo Holdings Diákbajnokságot, melyen a CSC-s juniorok 2 ezüst (Hornyák Tamara, Lambaoglu Selin) és egy bronzérmet (Miller Emma) szereztek.
Április végén, a Nyíregyházán megrendezett „A” kategóriás ranglistaversenyen 1. Püski Lénárd, 3. Simon Dániel, 4. Szabóky Márton lett.

Májusban a csapat Európa Bajnokságon II. divízióban a magyar csapat 2. helyezést ért el, mellyel bekerült a 2023-as EB legjobb 8 csapata közé. (Farkas Balázs, Püski Lénárd CSC, Simon Dániel CSC, Kamocsai Bendegúz, Takács Benedek, csapatvezető: Krajcsák Márk)
Az Egyéni Országos Bajnokságon Simon Dániel dobogóra állhatott, 3. helyezést ért el.
Leglelkesebb szeniorversenyzőnk Dr. Soós István a májusi ranglista versenyen 55+ kategóriában ezüstérmes lett.
A májusi összevont ranglistaversenyen Simon Dániel „A” kategóriában ezüst Tóth Miklós B kategóriában aranyérmet nyert.

Június első hétvégéjén a Portioli támogatásával helyet adtunk az Országos Szenior Bajnokságnak (85 nevező), melyen Szabóky Márton negyedszer lett a 35+ kategória országos bajnoka. Dr. Soós István 60+ korosztályban bronzérmet szerzett.

Raphael Kandra Európa bajnok és a magyar No1 Farkas Balázs részvételével bemutató mérkőzést szerveztünk.
Ezután kezdődtek a nyári squash és légtorna táborok.

Augusztusban Simon Dániel képviselte hazánkat az egyéni Európa Bajnokságon és az előkelő 15. helyen végzett.
Stéger Máté fitneszedzőnk és masszőrünk lett a magyar asztalitenisz válogatott hivatalos masszőrje.

Szeptemberben a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Püski Lénárdot kérte fel az utánpótlás szövetségi kapitány pozíció betöltésére.
Az iskolakezdéssel squash tanfolyamunk is újraindult. Squasholj a tanulás mellett programunkban jelenleg 43 iskolás vesz részt.
Eurosquash 2022 néven a Magyar Nemzeti Bank nemzetközi squash versenyét bonyolítottuk le.

Októberben a City Squash Club adott pályát a 2 napos szezon első junior válogatott összetartásához.

Novemberben nálunk került megrendezésre a CSB I. osztály 1. fordulója. Csapatunk kibővült Konfár Tamással és eddig veretlenül áll a bajnokságban.

Országos utánpótlás ranglistaversenyünkön összesen 64 junior játékos indult, ebből 16 a házigazda City Squash Club színeiben, akik 2 arany (Hornyák Tamara, Moravcsik Emese) 1 ezüst (Bongár Bíborka) és 2 bronzérmet szereztek. (Szabó Rebeka, Polányi Sámuel)

Decemberben Mikulás Kupa néven légtorna versenynek adtunk helyet, melyen 26 kategóriában 126 (karika, hammock vagy silk) produkciót nézhetett végig a nagyszámú közönség. A légtorna sport jelenleg nagyon népszerű a leányok, hölgyek körében, folyamatosan nagy rá az érdeklődés.

Simon Dániel az egész éves sikeres szereplésével a második helyre jutott fel a magyar férfi ranglistán. Jelentkezett és felvételt nyert az amerikai Trinity Egyetemre, így tanulmányait januártól az Egyesült Államokban folytatja. Püski Lénárd után ő a második játékosunk, aki az amerikai egyetemi bajnokságban szerepelhet.

Egész évben minden kedden az ország legjobb férfi fallabdázóinak kétórás csoportos edzést szervezünk, ahol a legjobbak Farkas Balázzsal és Püski Lénárddal is edzhetnek.

A Budapest Squash Ligát folytatjuk, jelenleg a 73. köre zajlik.

City Gym termünk törzsvendégeink mellett egyre jobban megtelik középiskolásokkal, sokan jönnek a tanítás után koradélután. Örülünk, hogy a fiatalok is fontosnak gondolják a rendszeres sportolást.

30 éve vagyunk az OLIVER magyarországi forgalmazói, egyre nagyobb árukészlettel rendelkezünk és elmondhatjuk, hogy egyre keresettebbek termékeink, sok a visszajáró vásárlónk. Megújult webshoppal (www.shop.squashtech.hu) várjuk az érdeklődőket. Újdonság, hogy Padel ütőkkel is kibővült kínálatunk.

2023-as év első felében a következő versenyek megrendezését vállaltuk: Diákbajnokság, Magyar Kupa, Mefob (Egyetemi OB), Összevont ranglista verseny, HMO (Hungarian Masters Open) Ezekre a rangos versenyekre már megkezdtük a szervezőmunkát.

Magam és munkatársaim nevében nagyon kellemes ünnepeket és sportos boldog újévet kívánok!
Találkozzunk 2023.-ban is!

Böhm Gabriella
clubvezető

City Squash Club & City Gym

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas
Széchenyi 2020



Széchenyi 2020