2. Utánpótlás verseny beszámoló


Több mint 50 indulóval szombaton megrendeztük a szezon 2. Utánpótlás ranglista és fejlődő versenyét a City Squash Clubban.
A fejlődő kategóriában 12 junior vett részt és alaposan kijátszották magukat, érem járt az összes indulónak. Ebben a kategóriában legtöbben a celldömölki iskolából érkeztek. A City Squash Clubot Tausz Bernárd képviselte, aki először vett részt hivatalos versenyen.
A versenyzők között a legszorosabb eredmény az U11-es fiúknál született. Itt klubunkból Szentpáli Andor és Hegedűs Norbert lépett pályára. A négyes körben végül Klausz Norman állhatott fel a dobogó tetejére, de mind a 4 fiú nagyon hasonló játékerőt képviselt, körbe verték egymást. Norbi úgy lett negyedik, hogy megverte az első helyezettet! Sok izgalmas mérkőzés vár még rájuk a jövőben egymás ellen.

A lányok versenyében hazai színekben Frank Méa (U13), aki először indult versenyen, nagyon szépen játszott és harmadik helyet ért el, valamint Moravcsik Emese (U15) is felállhatott a dobogó harmadik fokára. Bongár Bíborka (U17) derekasan küzdött a rutinosabb ellenfelei ellen.
Fiaink, Frank Noé (U15), Kovács Félix (U15) és Fonyó Ádám (U17) is sok tapasztalatot szereztek.
A rutinosabb, válogatott versenyzők közül többen több kategóriában is elindultak, így a nap végére jól el is fáradtak, de többen több számban is dobogóra állhattak. (Kun Krisztina, Gulyás Attila, Kárai Botond)
Köszönjük a főbíró Farkas János munkáját, mindig az utánpótlás versenyek lebonyolításához szükséges a legnagyobb türelem és koncentráció.
Részletes végeredmény és fényképek a Facebook oldalunkon megtalálható.

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas
Széchenyi 2020Széchenyi 2020