Squash liga
Bemutatkozás, videó
Áraink

Hírek

1. Amatőr Bajnokság beszámoló

2021-10-20

A City Squash Club rendezte szombaton az új amatőr versenysorozat első fordulóját. A versenyre rekord nevezés érkezett 8 női és 38 férfi.
A 8 női játékos kijátszott egy 8-as táblát, így mindenki háromszor léphetett pályára. A döntőben Sákovics Virág és Babos Piroska egy szoros, színvonalas döntő szettes mérkőzést játszott, ahol Virág lett a győztes. A 3. helyért a Cityhez kötődő Csomor Edina és Unger Anita mérkőzött és a rutinosabb Edina győzött. A női mezőnyben a junior korú Dalos Réka is megmérette magát, aki végül hatodik lett, készül a novemberi junior versenyre.

Sajnos a férfi nevezők közül öten nem jelentek meg, ebből négyen nem is jelezték visszalépésüket. A nem megérkezett versenyzők miatt a selejtezőben kiesett játékosokat visszasorsoltuk a főtáblára, így a tervezett 2 vigasztábla helyett végül 1 db 16-os került kijátszásra a főtábla mellett. A nevezők között megjelentek régi rutinos amatőr játékosok és most első versenyükön indulók is, de nagyjából hasonló színvonalat képviseltek, szoros mérkőzések és jó hangulat jellemezte az egész napot. A férfiaknál a magas létszám miatt minden mérkőzés 2 nyert szettre ment, a győzelemhez Balogh Andrásnak, aki a selejtezőből indult, 6 mérkőzést kellett megnyernie. András nagyon magabiztosan hozta a mérkőzéseit egymás után. Az elődöntőben Moser Károlyt, a döntőben Bognár Pétert is legyőzte és megérdemelten lett az 1. forduló győztese. A vigasztáblán Giovanni Battista bizonyult a legjobbnak.
A női indulók és a férfi mezőny 1-8 helyezettje bejutottak a 2022. áprilisi szuperdöntőbe, melynek megrendezésére ezúton jelentkezünk. 
(Folytatáshoz kattints a címre)

 

1. Amatőr Squash Bajnokság

2021-10-09

A Magyar Fallabda (Sqauash) Szövetség szervezésében elindul egy új amatőr versenysorozat, melynek az első állomása a City Squash Clubban lesz lebonyolítva 2021. október 16.-án 10 órai kezdettel. 
Kategóiák: női, férfi
A versenyre 8 női és 38 férfi nevezés érkezett. A nők 11.30-kor kezdenek és egy 8-as táblát játszanak ki, így mindenkinek garantált a 3 mérkőzés: (sorsolás)
A férfiaknál 32-es tábla van 6 bejátszással és 2 vigasztáblával. (sorsolás
Mindenkit nagy szeretettel várunk!

1% felhasználása

2021-09-23

Köszönjük Mindenkinek, aki a személyi jövedelemadó 1%-át a City Squash Club Se-nek ajánlotta fel. A befolyt összeg 98.338.-Ft. Ígéretünknek megfelelően a teljes összeget a juniorokra költjük. Mivel jelenleg éppen leigazolási időszak van, a junior versenyzőink versenyengedély kiváltásának díjára fordítjuk. Vállaljuk minden junior játékos leigazolását, aki a City Squash Club színeiben szeretne az utánpótlás ranglista versenyeken pályára lépni. A fennmaradó összegből squash ütőket és labdákat vásárolunk, melyeket a csoportos utánpótlás edzéseinken használunk fel. 

Szezon I. Összevont verseny

2021-09-13

A 30 éves City Squash Club rendezte hétvégén a szezon I. összevont ranglista versenyét, melyen összesen 53 versenyző vett részt.

A City Squash Club 1991. szeptember 11-én nyitott az ország első fallabda klubjaként és a hétvégi összevont versennyel összekötve szerettük volna az évfordulót megünnepelni. Szombaton a II. kerület polgármestere Őrsi Gergely nyitotta meg a versenyt, majd egy rövid légtorna bemutató következett. Szeptembertől az 1. pályánkon légtorna edzések is folynak, ebből kaptunk egy nagyon színvonalas ízelítőt.

Az A kategóriában a papírforma érvényesült. Farkas Balázs könnyedén nyerte meg a versenyt. A döntőben Szabóky Mártont fárasztotta ki. Harmadik Simon Dániel lett.

A C kategóriában szintén az első kiemelt Németh Dávid állhatott a dobogó tetejére. Legnehezebb ellenfélének a döntőben Szécsi-Páj Linda bizonyult. Egy izgalmas döntő szettes mérkőzést vívtak egymással. A bronz érmet Wiandt András érdemelte ki.

Sajnos a női mezőny most sem jött össze, de a hétvége alatt Chukwu Hannah, Kiss-Máté Csenge, Szécsi-Páj Linda és Hende Katalin is megmérettette magát eredményesen a férfiak mezőnyében.

Vasárnap a B és D kategóriában egy 16-os tábla került kijátszásra. A B kategóriában Takács Benedek szett veszteség nélkül nyerte meg a versenyt, talán Rózsa Barnabás tudta a legjobban megszorítani az elődöntőben. A másik elődöntő is színvonalas csatát hozott, Makra Roland 3/1-re győzött Szebenyi Péter ellen. A bronz meccset Rózsa Barnabás nyerte meg, ő állhatott még fel a dobogóra.

A D kategóriában az egri Gulyás Bence érdemel elismerést. A 4 közé jutásért Hende Kati ellen fordított 0/2-ről, majd a döntőben Dávid Viktor ellen sikerült nyernie szintén 2 szett hátrányból.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és megemlékezett az évfordulóról. Szegedről, Egerből, Sopronból, Tatabányáról, Szolnokról is érkeztek versenyzők. Szendvicsekkel, palacsintával, sütivel és tortával készültünk.

Köszönjük a masszázs felajánlást Stéger Máté masszőrünknek. Minden kategória győztese jelentkezhet nála egy teljes masszázsra.

Reméljük sok versenyzőnek, amatőrnek tudtunk kellemes emlékeket szerezni a 30 év alatt. Szeretnénk továbbra is meghatározó szereplői maradni a magyar squash életnek.

Ránk számíthattok a jövőben is!

 

Végeredmény:

A kategória: 1. Farkas Balázs 2. Szabóky Márton 3. Simon Dániel

B kategória: 1. Takács Benedek 2. Makra Roland 3. Rózsa Barnabás

C kategória: 1. Németh Dávid 2. Szécsi-Páj Linda 3. Wiandt András

D kategória: 1. Gulyás Bence 2. Dávid Viktor 3. Kosztolányi Tamás

Részletes eredmények a versenynaptárban!

30 éves a City Squash Club

2021-09-06

A jeles alkalomból a következő programokkal, kedvezményekkel szeretnénk vendégeink kedvébe járni 2021. szeptember 11-12.-én szombat, vasárnap:

Hétvégi 30 %-os kedvezmények:

10 alkalmas mellékidős squash bérlet 25.000.- helyett 17.500.-Ft
10 alkalmas középidős (hétvégi) squash bérlet 32.000.- helyett 22.400.-Ft
10 alkalmas fitness bérlet 14.000. helyett 9800.-Ft
Minden Oliver squash ütőre és cipőre 30% kedvezményt adunk!
A kedvezményes termékek 2021. 09. 11. 8 órától 09. 12. zárásig vásárolhatók!

Megrendezzük a szezon 1. Összevont ranglista versenyét (női, A, B, C, D kategóriában) az igazolt versenyzők részére.

Szombat:
9.30. Örsi Gergely a II. kerület polgármestere megnyitja a versenyt
9.40. Légtorna bemutató
9.45.-18.00. Női,  A  és C kategória lebonyolítása
17. órakor felvágjuk az ünnepi tortát.
Vasárnap:
10.00.-18.00. B és D kategória lebonyolítása

A versenyzőkön kívül szeretettel várjuk minden régi és új vendégünket, aki szívesen eljönne a hétvége folyamán nosztalgiázni egy sütizésre, kávézásra, koccintásra!
Böhm Gabriella
Clubvezető

Indul a squash tanfolyam

2021-08-30

Kedves Juniorok, Szülők!
Az iskolával egy időben indul a City Squash Club szokásos squash tanfolyama. Szeptember 1-én 15 órakor várjuk a jelentkezőket az első edzésre!
A tanfolyam időpontjai: hétfő és szerda 15-16 vagy 16-17. Havidíj: 15.000.-Ft/ heti 2 alkalom

City Gym

2021-08-06

Fitness termünk teljesen megújult, City Gym néven várja régi és új vendégeit! Próbáld ki az új gépparkot az 5 alkalmas Start bérlettel, mely 5.000.-Ft és 20 napig érvényes!
Megvásárolható 2021. augusztus 31.-ig! 

Bajnokcsapat a CSC

2021-06-28

A City Squash Club I. csapata nyerte hétvégén az Országos Csapatbajnokságot. A harmadik fordulóban mindhárom mérkőzésüket megnyerték. A döntőnek számító összecsapáson az idegenlégióssal felálló Tisza Squash Se ellen 118/117-es pontaránnyal, drámai küzdelemben sikerült megszerezni a győzelmet.
City Squash Club - Tisza Squash Se 2/2
Tóth Miklós - Vas Máté 3/1
Simon Dániel - Hoffmann Péter 1/3
Püski Lénárd - Martin Kegel 3/0
Szabóky Márton - Sebők Benedek 0/3
City Squash Club - Éltex PSA Se 4/0
City Squash Club - Szegedi Squash Se 4/0
A bajnokcsapat: Püski Lénárd, Szabóky Márton, Simon Dániel, Tóth Miklós, Rózsa Barnabás
További információk, fényképek Facebook oldalunkon!

Újra elindult a Budapest Squash Liga

2021-06-16

A mai napon újra elindítottuk a Budapest Squash Ligát. A covid miatt novemberben abbamaradt a 64. kör, de sokan akik vagy versenyengedéllyel vagy védettségi igazolvánnyal rendelkeznek szívesen folytatnák a játékot a már több mint 10 éve működő versenysorozatban. 37 fővel, a szokásos 8 helyett 6 fős csoportokkal elindult a 65. kör, mely augusztus végéig tart, addig kell lejátszani a csoport mérkőzéseket. Az eredményeket a Squash Liga menüben folyamatosan frissítjük. 

Felújítás miatt fitness termünk bezár

2021-06-14

Kedves Vendégeink!
2021. július 2.-án pénteken fitness termünk felújítás miatt 2 hétig nem lesz látogatható. Kicseréljük a gépparkot, a falakat átfestjük és új padló burkolatot kap a terem.
Várható nyitás legkésőbb július 19.-én hétfőn. A folyamatban lévő bérleteket a bezárt időszakkal meghosszabbítjuk.
Egy modernebb, szellősebb terembe új szolgáltatásokkal várjuk vissza vendégeinket! Squash pályáink a felújítás alatt zavartalanul használhatók! Köszönjük a megértést!
 

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas