A City Squash Club nyerte a Magyar Kupát


Nőknél a Squashberek, férfiaknál a City Squash Club nyerte a Magyar Kupát!

A csapatversenyt idén a Nissan Centrum és a Jazz TV támogatta. Ezúton is köszönjük a szponzoroknak, hogy a női és férfi 1-3 helyezett csapatok összesen 300.000.-Ft pénzdíjat vihettek haza.
A Magyar Kupa egy 3 fős csapatverseny, mely egy egyenes kiesésés táblával, egy napos lebonyolítással kerül megrendezésre női és férfi kategóriában. 
Nagy örömömre a hölgyeknek is megrendezhettük a versenyt, igaz végül csak három csapattal, de 9 versenyző hölgyet már évek óta nem láthattunk egy helyszínen, mivel se a női csapatbajnokság, se egyéni női versenyek nem jöttek össze.
A favorit tatabányai Squashberek női csapata (Chukwu Hannah, Nagy Sára,Juhász Nóra) nyerte magabiztosan a versenyt, 2. Eger Anico-készházak 3. Pro Squash Akadémia Győr.
A férfiaknál a papírforma szerint a City Squash Club I. csapata és a Squashberek Tatabánya került a döntőbe, ahol 3 nagyon szoros színvonalas mérkőzést láthattunk a szurkolók nagy örömére. 
Tóth Miklós - Szebeni Péter 3/0, hosszú, látványos labdamenetekkel.
Püski Lénárd - Farkas Balázs 0/3, Lénárdnak több szettlabdája is volt, de ezúttal szettet nem sikerült nyernie.
Simon Dániel - Kamocsai Bendegúz 3/1, szokásos színvonalas mérkőzésen segített a hazai pálya.
A 3. helyért az Eger csapata (Boros Dávid, Juhász Áron, Országh Péter) győzött a Csé Team ellen 2/1 arányban. A Csé Teamben a 3. játékos Füredi Péter szerzett győzelmet. Cséffalvay Dániel sportszerűségből jelesre vizsgázott, Boros Dávid begörcsolt lábát nyújtotta, hogy Dávid folytatni tudja a mérkőzést, melyet meg is nyert. (A szabályok szerint izomgörcs esetén nem jár az ápolási szünet.) 

Köszönjük Farkas Janinak a bíráskodást, Kálmán Kornélnak az online közvetítést! Reméljük minden csapat, aki eljött jól érezte magát, a távol maradók sajnálhatják. A zserbóm hamar elfogyott, legközelebb 2 tepsivel kell sütnöm.
Gratulálok a City Squash Club győztes csapatának. Nem volt könnyű dolguk a döntőben a Squashberek ellen, de a fiúk nagyon elszántak voltak, fantasztikus színvonalat hoztak. A döntő 10 szettje majdnem 3 órán keresztül tartott, olyan hosszú labdameneteket játszottak.

Keressük a legkedveltebb csapatot! A City Squash Club facebook oldalán lehet lájkolni a csapatokat és március 6.-ig a legtöbb lájkot begyűjtő csapat a Nissan Centrum jóvoltából egy elektromos autót vehet át egy hétvégére.

Böhm Gabriella
 

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas