Squash Liga

 

LIGA 66 kör eredmények 2021.10.18.
LIGA 65. kör eredmények 2021.08.13.

BUDAPEST SQUASH LIGA VERSENYKIÍRÁS  

 66. forduló

A liga célja: Élénkíteni a squash életet és elősegíteni a squash partnerkeresést a City Squash Clubban. Folyamatos versenyzési lehetőség „profi” és amatőr játékosoknak egyaránt.
Nevezés a csatlakozóknak: Személyesen vagy e-mailben (squashtech@t-online.hu). A nevezési díj befizetésével (1000.-Ft/fő) válik érvényessé a nevezés. Minden új nevező Oliver gripet kap ajándékba. (1022. Budapest, Marczibányi tér 13. www.squashtech.hu)
A verseny 64. fordulójának kezdete: 2021. szeptember 1, befejezés 2021. október 31. 
Kategóriák: Női és Férfi, korosztálytól független. Nők indulhatnak a férfi kategóriában is.
Lebonyolítás: Az 1. fordulóra érkezett nevezések alapján mindenkit besoroltunk egy 8-9 fős ligába. (A,B,C,D  stb.). A ligán belül körmérkőzést játszanak a csoporttagok. A csoportok 1-2 helyezettjei feljutnak az erőseb csoportba, utolsó két-három helyezett kiesik a gyengébbe. (Azok a játékosok, akik nem játszanak le egy mérkőzést sem, de sérülést nem jelentettek, a következő fordulóból automatikusan törlésre kerülnek.) Nyolc héten keresztül tart a körmérkőzéses szakasz, tehát átlagosan hetente egy mérkőzést kell lejátszani. A mérkőzéseket és annak időpontját a játékosok szervezik. Vita esetén a rendezőség dönt. Ezek után minden kezdődik elölről az új csoportokkal. Az eredményeket a klubban kérhető jegyzőkönyvbe kell beírni és a recepción leadni. Bár átlagosan hetente egy mérkőzést kell lejátszani a City Squash Clubban, ettől el lehet térni, tehát van lehetőség egy hét alatt több mérkőzés lejátszására is. Az ellenfelek elérhetőségét minden nevező e-mailben megkapja.
A számolás a WSF szabályai szerint, minden labdamenet pontot ér és 11 pontig tart egy szett. 10-10 után két pont különbséggel lehet nyerni. A mérkőzés 5 szettig tart. A rendezőség sem pályát, sem bírót, sem labdát nem biztosít! A mérkőzéseket a City Squash Clubban kell lejátszani! Az eredményeket hetente frissítjük a www.squashtech.hu honlapon.
Díjazás: A csoport győzteseket jutalmazzuk minden körben.
Pontozás: Győzelem 5 pont, vereség 2/3 3 pont, 1/4 2 pont, 0/5 1 pont, játék nélkül 0 pont. Aki visszalép a fordulóból, a lejátszott meccsei érvényesek maradnak, de a többieknek játék nélkül 5 pont jár. Ha valakivel többszöri próbálkozás ellenére sem sikerül időpontot egyeztetni, akkor is jár az 5 pont játék nélkül.
Egyenlő pontszám esetén a megnyert mérkőzések száma, a jobb szett arány, megnyert szettek száma, vagy az egymás elleni eredmény dönt.

 Bővebb információ, jelentkezés: Böhm Gabriella (20/9831-444)

MINDENKIT NAGY SZERETETTEL VÁRUNK!

 

 
Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas