Oxo Holdings Diákbajnokság 2024 beszámoló


Dobogósok:
Lányok:
U13: 1. Kun Krisztina, 2. Győrvári Lilla, 3. Vas Panna
U15: 1. Dévényi Flóra, 2. Kovács Brigitta, 3. Poczok Luca
U17: 1. Szűcs Boglárka, 2. Zsoldos Lili, 3. Mohammad Sandra
Fiúk:
U11: 1. Kosztyu Alex, 2. Hegedűs Norbert, 3. Klausz Norman
U13: 1. Lőrinczi Ákos, 2. Lengyel Péter, 3. Szunomár Huba
U15: 1. Riebel Bálint Ákos, 2. Lőrincz Nenád, 3. Éberling Tamás
U17: 1. Czakó Vince, 2. Sáli Máté, 3. Gulyás Attila
U19: 1. Szabolcsi Márk, 2. Makra Máté, 3. Orbán Dániel
Hálás köszönet a főbíró Farkas Jánosnak a zökkenőmentes lebonyolításért.
A részletes eredmények: ITT

Idén is a City Squash Club adott otthont a 2024-es Diákbajnokságnak, melyet évet óta az Oxo Holdings támogatásával rendezünk meg, köszönet érte Oszkó Péternek.
3 leány és 5 fiú kategóriában érkeztek nevezések. A 8 kategóriát 2 részre osztottuk, délelőtt a kisebbek, délután a nagyobbak léptek pályára és este 7-kor be is tudtuk fejezni, úgy hogy a legtöbben 3-4 mérkőzést is játszottak.
Sebestyén Fanni U19-ben nem először egyedüli leányként jelentkezett, női ellenfelek híján a fiúk mezőnyében mérettette meg magát és alig maradt le a dobogóról, szívből gratulálunk neki.
A legnépesebb mezőny az U13-as fiúknál jött össze. 18 nevezés érkezett, sajnos ketten végül lebetegedtek, így 16-an léptek pályára, többen első versenyükön.
A házigazda City Squash Club adta a legtöbb nevezőt, 11-en vállalták a megmérettetést, sokan először versenyeztek és mindenki kisebb sikerélményekkel fejezte be a napot. Legeredményesebb versenyzőnk U11-ben Hegedűs Norbert lett, aki ezüstérmet szerzett.
A legeredményesebb egyesület címet a Budaörsi Labdaegylet érdemelte ki, akik az 5 fiú kategóriából 4-et megnyertek.
Kisebb meglepetésekkel a leányok szolgáltak. U15-ben a sokat fejlődött Dévényi Flóra legyőzte a talán kicsit esélyesebb Kovács Brigittát a döntőben, U17-ben az egri Szűcs Boglárka most először tudott nyerni Zsoldos Lili ellen döntő szettben, így Flóra és Bogi állhatott a dobogó tetejére és vehette át a kézzel festett ajándék vázát.
Érdekesség, hogy a Celldömölki Szent Benedek Katolikus Általános Iskolából 6 junior is érkezett. Az iskola saját pályáján Nagy Feri készíti fel a gyerekeket és az iskola igazgatója kisbusszal hozta el őket nem először. De jó len-ne még sok-sok iskolában saját pálya és ilyen lelkes hozzáállás.
Köszönet az edzőknek., akik vállalják a gyerekekkel való foglalkozást, felkészítést, személyes jelenlétet. Egerből Divéky Anna, Tatabányáról Farkas Jani, Százhalombattáról Király Zsolt, Budaörsről Lőrinczi Attila, Szegedről Bednár Laci, Debrecenből Krajcsák Márk, Celldömölkről a már említett Nagy Feri, a fővárosból Weiner István, Tamásy Ábel, Szombati Edina, Hornyák Péter, Püski Lénárd volt jelen és segítette a gyerekek versenyzését.
A 180 ajándék palacsinta elfogyott, nagy sikert aratott, jutott belőle az edzőknek, testvéreknek is, valamint a büfében a házi rántott húsos zsemle volt még nagyon kelendő.
Szerencsére komolyabb sérülés nem történt, nagyon sportszerűen, jó hangulatban telt a nap.
Nagyon örülünk a sok nevezőnek, újaknak, de van még munka bőven, hogy a gyerekek minél színvonalasabb játékot tudjanak felmutatni.
City Squash Club versenyzők eredményei:
Lányok:
U13: Angyalos Maja 5., Kateryna Shchokina 6.
Fiúk:
U11: Hegedűs Norbert 2, Andor Miklós 6.
U13: Polányi Sámuel 4., Szentpáli Andor 7. Benkő Bence 9-16, Sharma Aayushmann 9-16
U15: Szerbák Szabolcs 8., Herpergel Gergő 9.
U19: Fonyó Ádám 6.

Kövess minket
a Facebookon!

Kosár

Menü

Webshop

Táskák
Gripek
Bérletek
Tollas
Széchenyi 2020Széchenyi 2020